Доступність посилання

ТОП новини

Верховна Рада закрила засідання, візи з Росією не розглядали


Архівне фото
Архівне фото

Верховна Рада України закрила своє засідання 6 жовтня, не розглянувши питання щодо можливого запровадження візового режиму з Росією, попри наявність його у порядку денному.

Про закриття засідання оголосив спікер Андрій Парубій. Наступне відбудеться 7 жовтня о 10:00.

Коли Верховна Рада буде розглядати проект постанови про звернення до Кабінету міністрів України щодо припинення дії угоди з Росією про безвізові поїздки громадян, поки що невідомо.

Раніше сьогодні у фракції «Блок Петра Порошенка» заявили, що не підтримають запровадження візового режиму з Росією, оскільки вважають за необхідне перед тим провести консультації з урядом, з Міністерством закордонних справ, вивчити громадську думку.

Президент України Петро Порошенко заявив, що питання про запровадження візового режиму з Росією лежить у компетенції Верховної Ради. При цьому глава держави додав, що це питання потребує дискусії з українською громадськістю.

Спікер парламенту Андрій Парубій раніше цього тижня на засіданні погоджувальної ради запропонував депутатам розглянути питання про запровадження візового режиму з Росією. З такою заявою Парубій виступив після затримання у Москві журналіста української агенції «Укрінформ» Романа Сущенка.

XS
SM
MD
LG