Доступність посилання

ТОП новини

Один з ватажків угруповання «ДНР» на прізвисько «Моторола» загинув у Донецьку – російські ЗМІ


Арсеній Павлов («Моторола»). Москва, 10 жовтня 2015 року
Арсеній Павлов («Моторола»). Москва, 10 жовтня 2015 року

Російські ЗМІ у неділю ввечері з посиланням на джерела у так званих «правоохоронних органах» угруповання «ДНР» повідомляють, що в окупованому Донецьку вбито одного з ватажків цього угруповання Арсена Павлова, відомого на прізвисько «Моторола». Про це зокрема пишуть агенції «РИА Нововсти» та «Интерфакс».

За попередніми даними, в ліфті будинку, де жив Арсен Павлов, спрацював вибуховий пристрій. «Моторола», який перебував на місці вибуху, зазнав важких поранень, від яких і помер.

Сайти угруповання «ДНР» цю інформацію поки не підтверджують.

За інформацією, доступною в інтернеті, Арсен Павлов народився у 1983 року у Республіці Комі. У його біографії – служба в морській піхоті, також близько року воював у Другій чеченській війні. В армії виконував обов’язки зв’язківця, за що й отримав прізвисько «Моторола».

Громадянин Росії Павлов приїхав на Донбас у 2014 році і очолив там незаконне збройне формування – батальйон «Спарта», яке воює у складі угруповання «ДНР». Ім’я «Мотороли» з’явилося в українському медіа-просторі після появи відео, знятого російськими каналами, про його зустріч з українським офіцером з позивним «Купол» біля Донецького аеропорту.​

Хто підірвав «Моторолу»? (огляд соцмереж)

Більше інформації про одного з ватажків угруповання «ДНР» Арсена Павлова у статті: «Хто такий «Моторола»?»

XS
SM
MD
LG