Доступність посилання

ТОП новини

Міноборони України спростовує повідомлення ФСБ про «диверсантів» у Криму


Речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко
Речник Міністерства оборони України з питань АТО Андрій Лисенко

Міністерство оборони України спростувало інформацію російської ФСБ про затримання в Севастополі учасників диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки.

«Цей черговий фейк російських спецслужб спрямований на приховування особистих репресивних дій проти мешканців півострова, а також з метою дискредитації України в очах міжнародної спільноти», – ідеться в заяві на сайті оборонного відомства.

«У реальності ніяких диверсантів ФСБ не затримувала, оскільки їх в Криму і Севастополі немає. Російські спецслужби таким чином намагаються показати свою ефективність», – цитує речника Міноборони з питань АТО Андрія Лисенка інформагенція «Інтерфакс-Україна».

За його словами, якщо проаналізувати останні заяви ФСБ, їхні попередні висловлювання, то можна зробити висновок, що спецслужба перетворилася на «фабрику брехні».

Зранку 10 листопада російська ФСБ повідомила про затримання в окупованому Севастополі «учасників диверсійно-терористичної групи Головного управління розвідки Міноборони України». У спецслужбі стверджують, що затримання відбулося 9 листопада.

XS
SM
MD
LG