Доступність посилання

ТОП новини

Негода знеструмила в Україні близько тисячі населених пунктів – ДСНС


У Держслужбі з надзвичайних ситуацій України в неділю повідомили, що через несприятливі погодні умови 12-13 листопада було знеструмлено 955 населених пунктів у 11 областях. Про це йдеться в повідомленні на сайті ДСНС.

«До відновлення електропостачання населених пунктів задіяно 336 аварійних бригад обленерго. Станом на 21:00 13 листопада залишилося відновити 642 населених пункти у дев’яти областях», – йдеться в повідомленні на сайті ДСНС.

За даними рятувальників, найбільше снігу – до 50 сантиметрів – намело у Рівненській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій та Житомирській областях.

У регіонах рятувальники здійснили понад 250 виїздів для надання допомоги у розчищенні автошляхів від повалених дерев, вивільнення окремих автомобілів із снігових заметів, додали у відомстві.

Всього негоду ліквідовують понад 4,5 тисяч осіб та півтори тисячі одиниць техніки.

Як повідомили у Мінінфраструктури, через снігопади на більшій частині території України ускладнено проїзд автотранспорту і окремих поїздів. Деякі регіони заявили про призупинення у понеділок навчання в школах та обмежили в’їзд до міст великогабаритного транспорту.

Циклон, що спричинив вітер і заметілі, як прогнозує Укргідрометцентр, покине Україну завтра підвечір.

XS
SM
MD
LG