Доступність посилання

ТОП новини

Парубій дав доручення регламентному комітету дати оцінку діям Бойка


 Андрій Парубій
Андрій Парубій

Голова Верховної Ради Андрій Парубій дав доручення регламентному комітету дати оцінку діям народного депутата від фракції «Опозиційний блок» Юрія Бойка.

«План Путіна полягає у тому, щоб дестабілізувати ситуацію тут, в українському парламенті і в Україні. Це, я переконаний, є замовленням ззовні, щоб послабити нашу державу… Хочу повідомити їм і всім іншим, хто за вказівками Кремля намагається тут, в українському парламенті, ситуацію дестабілізувати: я як голова Ради цього не дозволю», – сказав він під час погоджувальної ради.

«І ці люди, які собі дозволяють таку поведінку, я вже зараз даю доручення регламентному комітету, щоб цю ситуацію розібрати і дати мені рекомендації, як нам діяти в таких ситуаціях», – додав Парубій.

Під час засідання погоджувальної ради сталася бійка між Ляшком і Бойком
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:35 0:00

Раніше сьогодні під час засідання погоджувальної ради українського парламенту сталася бійка між співголовою фракції «Опозиційний блок» Юрієм Бойком і лідером фракції Радикальної партії Олегом Ляшком. Конфлікт стався після того, як Ляшко під час засідання заявив, що «Опозиційний блок» і Бойко отримують «інструкції з Москви».

XS
SM
MD
LG