Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: після сутичок біля палацу «Україна» 16 листопада щодо 4 активістів склали адмінпротоколи


У Києві після сутичок біля палацу «Україна» 16 листопада щодо чотирьох активістів, які намагалися зірвати виступ дуету «Потап і Настя Каменських», склали адміністративні протоколи.

Як повідомляє прес-служба поліції Києва, щодо чотирьох чоловіків віком від 20 до 30 років склали адміністративні протоколи за статтею 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення, їх відпустили.

Всього вчора до Печерського управління поліції доставили п’ятьох людей, додають у поліції.

За даними правоохоронців, біля палацу «Україна» 16 листопада близько 20 людей блокували прохід на концерт, кидали помідори та яйця, силовики їх відтиснули.

Крім того, у поліції заявляють, що вчора до них звернувся представник безпеки палацу «Україна», який повідомив, що о 19:20 у партері великого залу молодий чоловік розірвав поліетиленовий медичний пакет із прозорою речовиною, яка мала різкий запах.

«Охоронці обмежили рух правопорушника та передали його поліцейським. У 28-річного жителя Дніпра слідчо-оперативна група вилучила залишки медичного пакета», – додають у поліції.

16 листопада активісти намагалися заблокувати вхід до палацу «Україна», в якому мав відбутися виступ дуету «Потап і Настя Каменських», виникли сутички. Як повідомляв кореспондент Радіо Свобода, силовики затримали чотирьох активістів.

У жовтні у Хмельницькому близько сотні активістів зірвали концерт дуету «Потап і Настя Каменських», тоді також повідомилося про сутичку між поліцейськими і активістами. Згодом стало відомо про скасування виступу дуету в кількох містах.

Активісти звинувачують музикантів у тому, що вони виступають у Росії, яку Україна визнала країною-агресором.

Сутички перед концертом Потапа і Насті (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:37 0:00

XS
SM
MD
LG