Доступність посилання

ТОП новини

У будівлі Криворізької міської ради фіскальна служба проводить обшук – журналісти


Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров
Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров

У будівлі Криворізької міської ради в четвер проводять обшук, журналістів до будівлі не пропускають. Про це Радіо Свобода повідомили місцеві журналісти. За їхніми словами, вони готують заяву для поліції про перешкоджання роботі.

Дані про обшук у будівлі підтвердив заступник слідчого відділу податкової поліції Дніпропетровської області Олександр Шула. За його даними, тривають слідчі дії. У чому саме підозрюють посадовців міськради, не уточнюється.

У Криворізькій мерії ситуацію довкола роботи слідчих не коментують.

Заступник міського голови Олександр Катриченко заявив, що обшуки тривають з 9-ї ранку. Зокрема, за його інформацією, слідчі вилучають документи в кабінетах управління будівництва й житлово-комунального господарства міськради.

«У будівлі тривають слідчі дії, наскільки нам вдалось з’ясувати, обласної фіскальної служби за рішенням Жовтневого районного суду Дніпра. Здійснюють обслідування кабінетів на предмет документації про тендери, акти виконаних робіт тощо. Слідчі дії розпочались ще о 9-й ранку, два поверхи обстежені. Співробітники податкової працюють коректно, абсолютно нормальне спілкування зі слідчими», – зазначив посадовець.

Водночас народний депутат України від «Опозиційного блоку», виходець з Кривого Рогу Костянтин Павлов на своїй сторінці у Facebook заявив, що обшук є політично вмотивованим й нібито організованим депутатом Криворізької міськради від партії «Укроп» Миколою Колесником.

Сам Микола Колесник ці звинувачення через соцмережі відкинув, заявивши, що зараз його опоненти «завиють про політичні репресії в регіонах».

XS
SM
MD
LG