Доступність посилання

ТОП новини

На закупівлю календарів для заводу «Укроборонпрому» витратять майже 150 тисяч гривень – #Точно


Державне підприємство «Завод 410 цивільної авіації», що перебуває у підпорядкуванні концерну «Укроборонпром» вирішило замовити календарі на 2017 рік за 147 500 гривень. Така інформація міститься на електронному майданчику SmartBiz, повідомляє #Точно, проект Радіо Свобода.

Відповідно до опублікованих тендерних умов, переможець торгів має доставити державному підприємству «Завод 410 цивільної авіації» з 28 листопада до 13 грудня 2016 року 1000 перекидних настінних календарів та 1000 квартальних календарів.

Умови поставки календарів максимально деталізовані – розробка концепції, варіанти макетів, фотоілюстрація, фотозйомка на території заводу і в місцях експлуатації авіатехніки, дизайн, верстка, вичитка, підготовка до друку.

Окрім цього, квартальний календар має бути з додатковим вибірковим ультрафіолетовим супер-глянцевим лаком на картоні, з додатковою фольгою, скріпленим однією спіраллю 330 міліметрів, на двох металевих планках 330 міліметрів.

Державний концерн «Укроборонпром» об’єднує більше ніж 100 підприємств-учасників у 5 основних сферах оборонної промисловості. Зокрема, у розробці та виготовленні озброєння та техніки, науковій діяльності та експортно-імпортних операціях.

XS
SM
MD
LG