Доступність посилання

ТОП новини

Один із постраждалих під час пожежі в нічному клубі Львова помер у лікарні


Пожежники біля нічного клубу у Львові, де сталася пожежа, 27 листопада 2016 року
Пожежники біля нічного клубу у Львові, де сталася пожежа, 27 листопада 2016 року

У ніч на 29 листопада у лікарні помер чоловік, який зазнав 95-відсоткових опіків на тілі під час пожежі 27 листопада у нічному клубі Львова «МІ100». За словами медиків, травми 47-річного відвідувача розважального центру були не сумісні з життям, до того ж були пошкоджені дихальні шляхи. Чоловік перебував у реанімаційному відділенні 8-ї міської лікарні.

Іншого потерпілого із 35% опіків на тілі з реанімації вже перевели на лікування у відділення.

На сьогодні дев’ять людей, які зазнали опіків під час пожежі у розважальному клубі, проходять стаціонарне лікування. Загалом по медичну допомогу звернулись щонайменше 22 людей.

Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «порушення законодавчих вимог до правил техніки безпеки». Проводяться численні експертизи і до кінця дня, як повідомили Радіо Свобода у прес-службі Головного управління Нацполіції у Львівській області, працівники поліції і прокуратури мають вирішити, який запобіжний захід пропонувати для виконувача обов’язків директора розважального центру «МІ100» Сергія Чередніченка.

Близько 2-ї години 27 листопада у розважальному центрі «МІ100» у Львові трапилась пожежа, яка виникла під час вогняного шоу. Шоумени використовували відкритий вогонь. За словами очевидців, у залі не було вогнегасників, а відвідувачі замість того, щоб швидко залишити приміщення, по якому поширювалось полум’я, знімали пожежу на мобільні телефони.

XS
SM
MD
LG