Доступність посилання

ТОП новини

​«Якщо я театр, то чому я виглядаю як МАФ?» – Театр на Подолі (Огляд соцмереж)


Політична карикатура Євгенії Олійник
Політична карикатура Євгенії Олійник

Новий фасад Театру на Подолі жителі Києва вже зараз можуть оглянути не лише на фотографіях. Відкриття фасаду відбулося 29 листопада. У соцмережах цю будівлю обговорюють вже не перший день. Радіо Свобода зібрало для вас найрізноманітніші думки інтернет-користувачів.

Під час відкриття, під стінами театру зібралося багато як супротивників, так і прихильників нового вигляду будівлі. Таке ж протистояння ­– і в соціальних мережах. Поки одні порівнюють будівлю з крематорієм, інші говорять, про нове концептуальне архітектурне рішення.

​Супротивники ж, у свою чергу, стверджують, що новий саркофаг у Чорнобилі виглядає краще, а також підшуковують схожі будівлі, які могли б стати новими театрами.

​Знаходяться серед користувачів соцмереж і оптимісти, які вірять, що до зовнішнього вигляду Театру на Подолі українці ще звикнуть.

​Натомість у Твітері з’явився комічний акаунт театру, який після хвилі негативу на його адресу почав сумувати і заявляти про проблеми із самооцінкою.

​Повниться мережа і просто жартами. Але цікаво в цьому те, що в них люди вказують і на інші проблеми Києва, наприклад, балкони і зовнішню рекламу.

​Відкриття театру планується навесні 2017 року. А оскільки зауваження містобудівної ради ще не були враховані, то зовнішній вигляд будівлі може змінитися.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG