Доступність посилання

ТОП новини

На Світлодарській дузі в бою 5 військових загинули і 6 поранені – штаб АТО


У прес-центрі штабу АТО в неділю повідомили, що в ході бойових дій на Донбасі, зокрема в районі Світлодарської дуги, загинуло 5 українських військових і ще 6 були поранені. Як йдеться в повідомленні штабу на сторінці у Facebook, вогневі атаки з великокаліберної артилерії та мінометів сепаратисти розпочали близько 6-ї ранку і тривали вони дві години.

«За підтвердженими даними розвідки, втрати противника склали близько 20 чоловік вбитими та до 30 поранених. На жаль, і ми понесли втрати. П’ять військовослужбовців загинули, а шість поранено – четверо бійців отримали легкі поранення і два – середньої ступені тяжкості. Усім постраждалим надана кваліфікована медична допомога», – йдеться в повідомленні.

Також, за даними штабу АТО, від початку поточної доби і до 18-ї години бойовики продовжили обстріли позицій ЗСУ переважно на маріупольському та донецькому напрямках.

Донецькі сепаратисти на своїх сайтах повідомляють, що українська сторона вдень випустила понад 60 снарядів із важкої артилерії по підконтрольних угрупованню «ДНР» населених пунктах. Луганські сепаратисти заявили про бойові дії поблизу села Калинівка і загибель двох своїх бійців, про долю ще двох, як йдеться на сайтах угруповання «ЛНР», нічого невідомо.

На лінії контакту сторін між вільною й окупованою частинами Донбасу вже кілька разів проголошували режим припинення вогню, востаннє з 15 вересня, але він щоразу порушувався. Обстріли тривають, а сторони конфлікту звинувачують одна одну у порушенні режиму тиші.

XS
SM
MD
LG