Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики знову обстріляли Авдіївку і стріляють по Сартані – Аброськін


Будинки в Авдіївці після нічного артилерійського обстрілу, 3 лютого 2017 року
Будинки в Авдіївці після нічного артилерійського обстрілу, 3 лютого 2017 року

Головного управління Національної поліції у Донецькій області В’ячеслав Аброськін повідомляє про черговий обстріл підтримуваними Росією сепаратистами житлових районів Авдіївки.

«Бойовики не шкодують нікого, навіть дітей. Снаряд потрапив у п’ятиповерховий житловий будинок №73 по вулиці Соборній (колишня Леніна). У квартирі перебувала мати і п’ять дітей віком від 5 років і старше. Всі дивом залишилися живі, викликали на допомогу працівників поліції», – повідомив Аброськін ввечері 3 лютого.

За його інформацією, бойовики розпочали обстріл селища Сартана. «Інформація про постраждалих уточнюється», – зазначив він.

За даними української сторони, на Донеччині у результаті загострення ситуації біля Авдіївки від 29 січня загинули 10 військових, 66 поранені.

Бойовики з угруповання «ДНР» заявляють, що внаслідок обстрілів з боку українських військових за тиждень загинули 6 цивільних, 34 були поранені, також загинули 18 бойовиків, 26 поранені.

Останнім часом на Донбасі загострилася ситуація, зокрема, від 29 січня тривають запеклі бої неподалік Авдіївки. Сторони конфлікту звинуватили одна одну у спричиненні цих боїв.

XS
SM
MD
LG