Доступність посилання

ТОП новини

Марін Ле Пен в Москві заявила, що домагатиметься скасування санкцій щодо Росії


Марін Ле Пен в Москві, 24 березня 2017 року
Марін Ле Пен в Москві, 24 березня 2017 року

Кандидат на посаду президента Франції Марін Ле Пен заявила, що домагатиметься скасування санкцій щодо Росії.

«Я завжди виступала за скасування санкцій, які вважаю контрпродуктивними. Я вважаю нехтуванням демократичних прав заборону парламентарям розмовляти один з одним. Сподіваюся, що я зможу відстояти позицію, згідно з якою ми скасували б «чорні списки», щонайменше, на території Франції», – сказала вона на зустрічі зі спікером Держдуми В’ячеславом Володіним у Москві.

Напередодні стало відомо, що Ле Пен відвідає Москву для обговорення російсько-французького співробітництва в боротьбі з тероризмом на запрошення Держдуми Росії. Зустріч Володіна і Ле Пен відбулася за місяць до першого туру голосування 23 квітня на президентських виборах у Франції.

Ле Пен вважається відвертим прихильником президента Росії Володимира Путіна і закликає до зближення з Росією. Кремль спростував повідомлення про те, що намагається вплинути на виборчу кампанію виборів в Франції. Відносини Ле Пен з Росією виявилися в центрі уваги під час передвиборної кампанії значною мірою через кредит в розмірі 9,7 мільйона доларів, який її ультраппава партія «Національний фронт» взяла у російському банку в 2014 році.

XS
SM
MD
LG