Доступність посилання

ТОП новини

Нема чого розслідувати – Білий дім про зв’язки Трампа з Росією


Дональд Трамп
Дональд Трамп

Президент США Дональд Трамп «вітає» будь-яке розслідування про те, чи мав він бізнес-зв’язки з Росією. Про це під час прес-конференції заявив речник Білого дому Шон Спайсер.

«Він нормально до цього ставиться. Він не має бізнесу у Росії. Він не має зв’язків з Росією і вітає це (розслідування)», – заявив Спайсер.

Видання Politico повідомляє, що у вівторок сенатор-республіканець Ліндсі Ґрем заявив каналу CNN, що планує розслідувати, чи має президент Трамп бізнес-зв’язки з Росією. Причиною цього він назвав свідчення колишнього очільника Директорату національної розвідки США Джеймса Клеппера на сенатських слуханнях у понеділок.

Тоді Клеппер заявив, що не має інформації про бізнесові контакти Trump Organization, що могли б викликати занепокоєння, але відзначив, що не володіє інформацією, чи проводить ФБР розслідування з цього приводу. ФБР натомість розслідує, чи мали представники виборчої кампанії Трампа домовленості з російськими посадовцями.

«Ми будемо слідувати за фактами у нашому розслідуванні», – заявив Ґрем, – «Я хочу знати, що мав на увазі Клеппер і хочу дізнатись про бізнес-справи Трампа».

Прес-секретар Білого дому Шон Спайсер також заявив, що Адміністрація Трампа вже уповноважила «провідну юридичну компанію» у Вашингтоні передати Ґрему офіційного листа про те, що президент США не має бізнес-зв’язків з Росією.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG