Доступність посилання

ТОП новини

Виставка, на якій можна «відправити Путіна в нокаут» – фотогалерея

Світ переживає не найкращі часи: але чи робить кожен із нас достатньо для того, щоб змінити його? Апатія – одне з багатьох питань, про які говорить виставка в центрі сучасного мистецтва Dox у Празі.

Назва виставки – «Ласкаво просимо до важких часів» (Welcome to hard times). Це – велика спортивна зала, куди запрошують «прокачати» не лише тіло, але й розум. Хто знає, може під час такого тренування вам на думку раптом спаде вирішення таких глобальних проблем, як забруднення навколишнього середовища або голод?

Зображення 16x9

Сергій Стеценко

Приєднався до Української редакції Радіо Свобода в Празі у березні 2018 року. Телевізійний журналіст, документаліст та сценарист. До команди Радіо Свобода працював кореспондентом та автором спецпроєктів на телеканалі СТБ. Закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка. В професії – з 2007 року.

Зображення 16x9

​Тетяна Савчук

Приєдналася до Української редакції Радіо Свобода у 2017 році. Здобула ступінь магістра з міжнародних відносин та дипломатії в Англо-американському університеті у Празі. Продюсерка соціальних мереж. 

XS
SM
MD
LG