Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині відбудеться рок-фестиваль «Зі сходу до заходу»


Сергій Жадан і гурт Лінія Маннергейма
Сергій Жадан і гурт Лінія Маннергейма

У Старобільську Луганської області 22 травня пройде обласний рок-фестиваль «Зі сходу до заходу». Фестиваль об’єднуватиме музичну та літературну сцени, також у рамках заходу заплановані мотозаїзд, тематичні виставки, креативні фотолокації та пішохідні екскурсії містом.

Хедлайнерами заходу будуть ТНМК, Жадан і Собаки, Олег Сенцов, Катерина Калитко, Артем Полежака.

О 14:00 в Міському парку культури почне діяти літературний майданчик «Дике поле». На літературній сцені свої прозові та поетичні тексти читатимуть Олег Сенцов, Артем Полежака та Катерина Калитко.

О 16.30 на Центральній площі стартує мотозаїзд «Драйв». Десятки байкерів проїдуть містом та влаштують показ своєї техніки. Також обабіч площі буде організована робота виставки мото- та кастом-техніки «Байкер Street».

Упродовж фесту містом також організують пішохідні екскурсії.

Головна сцена розміщуватимуться на центральній площі Старобільська (вул. Центральна, 36). О 17.00 там стартує музична частина заходу. Лайн-ап фестивалю складатимуть місцеві рок-гурти Stone road, Ізобара-тор, Реставратор, Конец июля, Parallel, Two Bus, Vерхня межа, Принцип меньшего зла та інші музиканти Луганщини.

Дістатися у Старобільськ для гостей з інших областей країни найзручніше можна так: поїздом до Сватового чи Рубіжного, звідти – автобусом.

У зв’язку із пандемією COVID-19 фестиваль проведуть з дотриманням карантинних обмежень, запевняють організатори: вони контролюватимуть, щоб не було скупчень, а ввійти на захід можна лише у масці.

Фест організований у співпраці з Луганською обласною адміністрацією, Старобільською міської радою, Луганською обласною бібліотекою та Благодійним фондом Сергія Жадана.

Радіо Донбас Реалії розповідатиме про події фестивалю 22 травня у своїх соцмережах.

XS
SM
MD
LG