Доступність посилання

ТОП новини

Очна ставка Кучми і Мельниченка може відбутися в середу


Колишній Президент України Леонід Кучма заявив, що очної ставки з колишнім офіцером Управління державної охорони України майором Миколою Мельниченком сьогодні не було, оскільки його новий адвокат іще не ознайомився зі справою.

«Не було із простої причини – в мене новий адвокат, зі справою моєю він абсолютно не ознайомлений, і ми попросили перерви до післязавтра», – сказав Кучма сьогодні після відвідування Генпрокуратури.

За його словами, очна ставка з Мельниченком може відбутися у середу, 30 березня, якщо на цьому наполягатиме слідчий. «Я весь час говорив, що у мене немає бажання зустрічатися (з Мельниченком), але якщо слідчий вирішить, то це його повне право – я не маю права відмовлятися. Якщо треба пройти через все, я готовий все пройти», – наголосив Кучма.

Тим часом, Мельниченко підтвердив, що очна ставка з Кучмою сьогодні не відбулася на прохання його захисника Ігоря Фоміна. «Очна ставка, яка була запланована на сьогодні, не відбулася у зв’язку з тим, що у Леоніда Даниловича з’явився новий адвокат. Він попросив ознайомитися з матеріалами справи, й очну ставку, на прохання адвоката Кучми, перенесли на середу. Ми сподіваємося, що все ж таки ця очна ставка відбудеться», – заявив Мельниченко.
XS
SM
MD
LG