Доступність посилання

ТОП новини

Кучма вже перебуває в Генпрокуратурі – Мельниченко


Колишній Президент України Леонід Кучма перебуває на допиті в Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури, стверджує колишній офіцер Управління державної охорони Микола Мельниченко.

«Леонід Данилович, наскільки мені відомо, зараз щодня приїжджає до Генпрокуратури, і навіть тільки що я бачив, як Леонід Данилович заїхав до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури. Я думаю, що він дуже активно ознайомлюється з матеріалами справи і дуже професійно підходить до того, щоб довести свою невинуватість», – сказав Мельниченко.

«Сьогодні був додатковий допит. Слідчий уточнив деякі питання. Я думаю, що до понеділка готуються дуже серйозно», – заявив екс-майор після виходу з Головного слідчого управління Генпрокуратури.

Відповідаючи на запитання, які шанси, що в понеділок відбудеться очна ставка між ним та Кучмою, Мельниченко сказав: «Я буду. Якщо буду живий та здоровий, я буду. Думаю, що Леонід Данилович також буде».

Інформації про плани відвідування екс-президентом слідчого в п’ятницю не було. До того ж зранку Кучма не входив до Генпрокуратури через головний вхід.
XS
SM
MD
LG