Доступність посилання

ТОП новини

ГПУ має вивчати плівки Мельниченка в повному обсязі – Тимошенко


Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявляє, що записи колишнього офіцера Управління держохорони Миколи Мельниченка Генеральна прокуратура має вивчати в повному обсязі та контексті, а не вибірково.

«Якщо є правосуддя і якщо є справедливість, то необхідно плівки Мельниченка розглядати в повному контексті, а не вибірково окремі сюжети й окремі епізоди», – сказала Тимошенко після відвідування Головного слідчого управління Генпрокуратури, де вона продовжує ознайомлюватися з матеріалами кримінальної справи стосовно неї.

За словами Тимошенко, якщо «немає подвійних стандартів», і плівки Мельниченка автентичні, то «необхідно підняти на цих плівках Мельниченка записи розмов Януковича з Кучмою, записи розмов Азарова з Кучмою, де домовлялися, як роздавати клановим сім’ям майно, заводи».

Нещодавно в Генпрокуратурі заявили, що записи розмов колишнього Президента України Леоніда Кучми, аудіозаписи екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка визнали речовими доказами у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.
XS
SM
MD
LG