Доступність посилання

ТОП новини

Переговори російського і українського прем'єр-міністрів Михайла Касьянова і Віктора Ющенка 10-11 квітня в Москві з проблеми постачання труб з України в РФ пройшли невдало


Переговори російського і українського прем'єр-міністрів Михайла Касьянова і Віктора Ющенка 10-11 квітня в Москві з проблеми постачання труб з України в РФ пройшли невдало, повідомив "Інтерфаксу" співрозмовник, близький до переговорів

Переговори російського і українського прем'єр-міністрів Михайла Касьянова і Віктора Ющенка 10-11 квітня в Москві з проблеми постачання труб з України в РФ пройшли невдало, повідомив "Інтерфаксу" співрозмовник, близький до переговорів.

За його словами, українському прем'єру не вдалося домогтися потрібного результату, оскільки "російська сторона виявила несподівану жорсткість". Москва дала зрозуміти, сказав співрозмовник, що, "можливо, сьогодні або завтра" російський уряд ухвалить рішення з обмеження імпорту українських труб.

При цьому, відзначив співрозмовник, українській делегації не повідомили, в якій формі можуть бути прийняті ці обмеження: або у вигляді мита, або в формі обмеження імпорту за фізичним обсягом.

На думку джерела, керівництво української делегації занепокоєне таким результатом переговорів і, можливо, вже в середу доповість про ці підсумки президентові України Леоніду Кучмі.
XS
SM
MD
LG