Доступність посилання

ТОП новини

Міністр закордонних справ України Анатолій Зленко сподівається на "значне пом'якшення" резолюції моніторингового комітету ПАРЄ


Міністр закордонних справ України Анатолій Зленко сподівається на "значне пом'якшення" резолюції моніторингового комітету з питання про виконання Україною своїх зобов'язань, взятих нею при вступі до Ради Європи

Міністр закордонних справ України Анатолій Зленко сподівається на "значне пом'якшення" резолюції моніторингового комітету з питання про виконання Україною своїх зобов'язань, взятих нею при вступі до Ради Європи.

"У мене склалося враження, що в Раді Європи йде інтенсивна робота, спрямована на пошук взаємоприйнятного варіанту рішення на основі рекомендацій моніторингового комітету", - сказав А.Зленко, додавши, що йдеться про розгляд низки поправок до рішення комітету, які мають на меті змінити деякі положення цього рішення. "Ми робимо все можливе для пом'якшення рішення моніторингового комітету", - заявив міністр.

На його думку, "якщо є поправки, і йде інтенсивна робота – це хороший сигнал, що дозволяє сподіватися на те, що рішення не буде таким радикальним"- зазначив Анатолій Зленко.
XS
SM
MD
LG