Доступність посилання

ТОП новини

Іспанський адвокат Володимира Гусинського – Домінго Плазас – заявив, що нове звинувачення, висунуте у Москві проти медіа-магната, є частиною плану російської влади щодо повного знищення голдингу


Іспанський адвокат Володимира Гусинського – Домінго Плазас – заявив, що нове звинувачення, висунуте у Москві проти медіа-магната, є частиною плану російської влади щодо повного знищення голдингу “Медіа-Мост”

Іспанський адвокат Володимира Гусинського – Домінго Плазас – заявив, що нове звинувачення, висунуте у Москві проти медіа-магната, є частиною плану російської влади щодо повного знищення голдингу “Медіа-Мост” та придушення свободи слова в Росії.

Адвокат розцінює спробу російської прокуратури знову використати Інтерпол та іспанську судову систему для видачі Гусинського, як “насміх” над міжнародною угодою про екстрадицію.

Про те, що проти Гусинського висунуте нове звинувачення – у відмиванні коштів, здобутих злочинним шляхом – заявив у понеділок у Москві представник російської Генпрокуратури. За його словами, інформацію про це направлено Інтерполу.

Учора ж вища судова інстанція Іспанії підтвердила своє попереднє рішення – відмовити Росії у видачі Гусинського.
XS
SM
MD
LG