Доступність посилання

ТОП новини

Тимчасова слiдча комiсiя Верховної Ради з розслiдування справи Георгія ГОНГАДЗЕ передала представнику Генеральної прокуратури Григорiю ГАРБУЗІ перший з двох дисків Мельниченком


Тимчасова слiдча комiсiя Верховної Ради з розслiдування справи Георгія ГОНГАДЗЕ передала представнику Генеральної прокуратури Григорiю ГАРБУЗІ перший з двох дисків, наданих комісії колишнім майором держохорони Миколою МЕЛЬНИЧЕНКОМ

Тимчасова слiдча комiсiя Верховної Ради з розслiдування справи Георгія ГОНГАДЗЕ передала представнику Генеральної прокуратури Григорiю ГАРБУЗІ перший з двох дисків, наданих комісії колишнім майором держохорони Миколою МЕЛЬНИЧЕНКОМ.

Як передає наш кореспондент, на сьогоднiшньому засiданнi члени тимчасової комiсiї звiрили запис на диску з текстом розшифровок, зроблених комiсiєю.

Крiм того, бiльшiстю голосiв було вирiшено оприлюднити розшифровки, якi є у слiдчої комiсiї. На переконання бiльшостi членiв комiсiї, в основному, змiст диску вже не є таємницею для населення України, а «окреме утаємничування може стати незрозумiлим».
XS
SM
MD
LG