Доступність посилання

ТОП новини

Рейтинг популярності екс-прем’єр-міністра Віктора ЮЩЕНКА сягає 60%


Рейтинг популярності екс-прем’єр-міністра Віктора ЮЩЕНКА сягає 60%

Рейтинг популярності екс-прем’єр-міністра Віктора ЮЩЕНКА сягає 60%, і якщо він повернеться в політику, як обіцяв, щоб очолити антикучмівську опозицію, то Заходу слід облишити будь-які існючі ілюзії щодо Л.КУЧМИ і повністю підтримати екс-прем’єра, пише канадська газета «Глоуб енд мейл» у статті «Завіса впала на реформи».

Газета зазначає, що зусилля знищити корупцію зазнали серйозного удару через звільнення українського прем’єр-міністра Віктора ЮЩЕНКА.

Канадська газета зазначає, що в Україні не діють нормальні політичні правила. Зокрема, як і в інших радянських республіках, в Україні групи олігархів заснували політичні партії, які не є насправді тими, за кого вони себе видають. Наприклад, Зеленою партію керують нафтові магнати. Податкова поліція домінує в партії «Регіони України», тим часом як лідера «Демократичного Союзу» розшукує бельгійська поліція у зв’язку з причетністю до організованої злочинності.

Як зазначає газета, такі партії мають лише єдину причину для існування - робити гроші за допомогою корупційних зв’язків у державі.
XS
SM
MD
LG