Доступність посилання

ТОП новини

Економічні новини


Економічні новини

Київ, 3 травня 2001 - Номінальні грошові прибутки населення України в першому кварталі 2001 року збільшилися в порівнянні з відповідним періодом минулого року майже на 29% , а реальні грошові прибутки, нараховані за винятком обов'язкових платежів, добровільних внесків і з урахуванням інфляції, виросли на 7,5%. Про це, за Інформацією "Інтерфакс-Україна", повідомив Державний комітет статистики України.

Середньомісячний грошовий прибуток у розрахунку на душу населення склав 147,6 грн. проти 113,6 грн. за аналогічний період 2000 року. Міністерство торгівлі США зробило попередню заяву про те, що буде уведено значні тарифи - понад 80% - на імпорт деяких видів сталі з України.

Остаточне рішення може бути ухвалено в липні-серпні, заявив посол США Карлос Паскуаль. За інформацією Карлоса Паскуаля, у 2000 р. імпорт сталі з України в США збільшився на 89%, при цьому для деяких підприємств і деяких видів продукції це збільшення склало понад 100%. В результаті, зазначив посол, виробники сталі США подали заяву про антидемпінгове розслідування в Міністерство торгівлі США.

Акціонерний комерційний банк «Надра» розробив нові умови кредитування по картках міжнародних платіжних систем. Відповідно до нових правил власники кредитних карт щомісяця зобов'язані погашати лише суму відсотків за наданий кредит і 7% від суми кредиту.

Власникам кредитних карток банк "Надра" встановлює ліміт кредитування в розмірі 70% від оцінної вартості заставленого майна. За умовами банку, як гарантійне забезпечення також може виступити поручительство юридичної особи, депозит чи сертифікат банку "Надра".

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG