Доступність посилання

ТОП новини

Засідання Комітету з питань економічного співробітництва в рамках Українсько-американської міжвідомчої комісії


Засідання Комітету з питань економічного співробітництва в рамках Українсько-американської міжвідомчої комісії

На засіданні Комітету з питань економічного співробітництва в рамках Українсько-американської міжвідомчої комісії, яке відбулось 30 квітня - 2 травня у Вашингтоні, було позитивно оцінено результати проведення Україною економічних реформ в енергетичному секторі та бюджетній сфері. Про це повідомили у прес-службі Міністерства економіки, коментуючи результати перебування української делегації на чолі з міністром економіки Василем РОГОВИМ у Вашингтоні.

За інформацією прес-служби, на засіданні Комітету основна увага була зосереджена на питаннях макроекономічної стабілізації, реструктуризації фінансової системи, поліпшення інвестиційного клімату в Україні, а також, проблемах, пов’язаних із вступом України у Світову організацію торгівлі (СОТ), захистом прав інтелектуальної власності, проведенням антидемпінгових розслідувань проти українських товарів.

Під час зустрічі В.РОГОВОГО з директором Другого європейського департаменту МВФ Джоном ОДЛІНГ-СМІ і керівником місії МВФ в Україні Джуліаном БЕРЕНГАУТОМ наголошувалось, що Україна дотримується встановлених програмою розширеного фінансування критеріїв. Під час зустрічі сторони торкнулись питання реструктуризації банку «Україна» і розвитку газового сектора.
XS
SM
MD
LG