Доступність посилання

ТОП новини

В українських портах активізував роботу Генеральний директор Морського Апостоляту України отець Роман Поправка


В українських портах активізував роботу Генеральний директор Морського Апостоляту України отець Роман Поправка

Одеса, 10 травня 2001 - Активізував роботу в українських портах Генеральний директор Морського Апостоляту України отець Роман Поправка.

Своєю метою Він бачить турботу не лише про українських моряків, які чекають допомоги від церкви, але й спілкування з іноземними моряками, які прибувають до України.

Вже відслужено кілька (спільних з іншими християнськими церквами) богослужінь, проведено зустрічі з моряками.

Цими днями отець Роман Поправка побував у Іллічівську. Він провів кілька робочих зустрічей з адміністрацією Іллічівського морського торговельного порту, одержавши від них підтримку і обіцянку допомогти у місійній роботі.

Національний директор Морського Апостоляту України завітав і до морського клубу Іллічівська, де ознайомився з правилами його роботи, цікавився тим, моряки яких країн найчастіше бувають у Іллічівськом порту.

У подарунок Морському клубу було передано кілька десяток книжок духовно-релігійного змісту, виданих різними мовами. Книжки незабаром даруватимуть іноземним морякам – гостям клубу.

Отець Роман Поправка висловив готовність частіше відвідувати Іллічівський морський клуб та налагодити з ним співпрацю.

Серед найближчих планів Морського Апостоляту в Україні – проведення в Одесі представницької конференції, присвяченої проблемам мореплавців, активізація роботи в українських портах.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG