Доступність посилання

ТОП новини

Микола ТОМЕНКО: «Анатолій КІНАХ, якому відведено роль політичного камікадзе, практично не має шансів стати прем’єр-міністром України»


Микола ТОМЕНКО: «Анатолій КІНАХ, якому відведено роль політичного камікадзе, практично не має шансів стати прем’єр-міністром України»

Анатолій КІНАХ, якому «відведено роль політичного камікадзе, практично не має шансів стати прем’єр-міністром України», заявив учора в інтерв’ю УНІАН директор Інституту політики Микола ТОМЕНКО.

Коментуючи заяву Президента України Леоніда КУЧМИ про намір запропонувати на розгляд Верховній Раді кандидатуру голови Української спілки промисловців і підприємців А.КІНАХА на посаду прем’єр-міністра, М.ТОМЕНКО відзначив, що «А.КІНАХ був одним з ініціаторів відставки Віктора ЮЩЕНКА», і тому «проющенківські» парламентські фракції не дадуть жодного голоса за його кандидатуру.

На думку директора Інституту політики, проти голови УСПП голосуватимуть і комуністи, оскільки А.КІНАХ щоденно підкреслює, що він - «пропрезидентська» людина і реалізовує президентський курс реформ. «Таким чином, - сказав М.ТОМЕНКО, - голосування за кандидатуру А.КІНАХА матиме оціночний характер, щоб з’ясувати, скільки депутатів за будь-яких умов готові підтримати Л.КУЧМУ». «Але таке голосування не дасть позитивного результату і не вирішить проблему призначення нового прем’єр-міністра», зазначив Микола Томенко.
XS
SM
MD
LG