Доступність посилання

ТОП новини

Анатолій Кінах : голосування парламенту сьогодні показало, що з’явилася гарна можливість для співпраці між урядом і Верховною Радою


Анатолій Кінах : голосування парламенту сьогодні показало, що з’явилася гарна можливість для співпраці між урядом і Верховною Радою

Київ, 29 травня 2001 - Сьогоднішнє голосування парламенту за кандидатуру прем’єр-міністра показало, що з’явилася гарна можливість для розумної і гнучкої співпраці між урядом і Верховною Радою. Про це сьогодні в інтерв’ю журналістам заявив новопризначений керівник українського уряду Анатолій Кінах.

Він зазначив:

“Ми могли б рухатись уперед, маючи відповідну підтримку в парламенті, що дуже важливо, коли ухвалюються системні питання, такі, як Податковий кодекс, питання судоустрою, законодавство про систему виборів. Тобто такий результат голосування дає надію, що ми закріпимо механізми взаємодії…”

“Новий уряд України повинен бути сформований не пізніше, ніж за два тижні після призначення прем”єр-міністра,”- вважає лідер депутатської групи “Солідарність” Петро Порошенко. Затягування цього процесу , на його думку, може зруйнувати ту більшість, яка сьогодні з’явилася у парламенті.

Сьогодні в інтерв’ю радіо “Свобода” Петро Порошенко зауважив:

“Склад уряду буде призначений не пізніше, ніж за два тижні, оскільки після цього і тиск певних політичних сил, і центробіжні тенденції цієї коаліції, яка сформувалася, можуть зруйнувати взагалі всю конструкцію. Тобто затягувати з призначенням уряду не варто”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG