Доступність посилання

ТОП новини

З метою ширшого інформування про візит Папи Римського презентовано веб-сторінку - www.apostolicvisitinukraine.org


З метою ширшого інформування про візит Папи Римського презентовано веб-сторінку - www.apostolicvisitinukraine.org

Київ, 31 травня 2001 - Сьогодні на прес-конференції у Києві з нагоди візиту Святішого отця Іоанна Павла Другого до України Генеральний Вікарій Київсько-Житомирської Дієцезії Римсько-Католицької Церкви в Україні єпископ Станіслав Широкорадюк звернув увагу на слабке духовне приготування українських прочан до служб Божих Папи Римського.

“Папа Римський – це насамперед духовна особа, духовний авторитет . І тому ті, хто прийде на Божественні літургії Святішого отця повинні усвідомити, що вони є християни і що візит Папи спрямований на поглиблення цінностей християнства”, – наголосив єпископ.

На питання журналістів, якби папа не був поляком, чи відвідав би він Україну, Станіслав Широкорадюк відповів: “Це пов”язано не з національністю Папи, а з Його душпастирством, з новими завданнями церкви - служити людині.”

Сьогодні ж на прес-конференції голова церковного оргкомітету візиту у Києві, єпископ Станіслав Широкорадюк зазначив, що українські мас-медіа приділяють мало уваги цій визначній події.

Голова церковного оргкомітету вважає, що і про сам візит, і про особу Папи римського , і про життя Католицької церкви у світі та Україні варто підготувати спеціальні передачі по державних та комерційних теле-радіоканалах.

З метою ширшого інформування українських громадян про візит Папи Римського було презентовано веб-сторінку, яка стартує саме сьогодні, 31 травня - www.apostolicvisitinukraine. За цією адресою можна буде знайти інформацію про те, як отримати запрошення на Служби божі Папи Римського.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG