Доступність посилання

ТОП новини

У суботу, 2 червня, прем"єр-міністр України Анатолій Кінах з одноденною робочою поїздкою відбуває у Закарпатську область, повідомили у прес-службі Кабінету Міністрів України


У суботу, 2 червня, прем’єр-міністр України Анатолій Кінах з одноденною робочою поїздкою відбуває у Закарпатську область, повідомили у прес-службі Кабінету Міністрів України

Планується, що Кінах візьме участь у засіданні урядової комісії з ліквідації наслідків повені у березні цього року. Очевидно, причиною візиту став демарш закарпатського губернатора та п"яти його заступників, що з оголосили про свої коллективне звільнення.

Голова Закарпатської ОДА Віктор Балога повідомив, що учора відповідну заяву подав на розгляд ПУ. Про спільно схвалене рішення залишити свої посади оголосили на прес-конференції також п"ятеро з шести заступників з поки що ще діючого голови Закарпатського ОДА - його перший заступник Ігор Кріль та заступники голови ОДА Інатолій Колібаба, Олександр Ледида, Володимир Приходько та призначений два тижні тому на посаду заступника Віктора Балоги колишній начальник управління поліції ДПА в Івано-Франківській області Іван Гецянин.

Від відповіді на запитання щодо майбутньої сфери діяльності Віктор Балога ухилився, повідомивши тільки, що планує 1-2 місяці просто відпочити, присвятивши себе сім"ї. А також осмислити зроблене і тоді тільки будувати плани на майбутнє.
XS
SM
MD
LG