Доступність посилання

ТОП новини

Скоро в Україні з’явиться новий голова Держкомінформу


Скоро в Україні з’явиться новий голова Держкомінформу

Заяву секретаря Ради національної безпеки і оборони України Євгена МАРЧУКА про негативні тенденції, що склалися в інформаційному просторі України, і які загрожують національним інтересам держави у внутрішньополітичній сфері та шкодять її міжнародному іміджу, можна розцінювати як намір звільнити голову Державного комітету з питань інформаційної політики Івана ДРАЧА та, можливо, президента Національної телекомпанії України Вадима ДОЛГАНОВА. Таку думку висловив в інтерв’ю УНІАН директор інституту політики Микола ТОМЕНКО.

За його словами, про небезпечну ситуацію в національному інформаційному просторі вже майже два роки говорить комітет Івана ДРАЧА. «І тому «така солідарність» Ради національної безпеки та оборони з позицією комітету говорить про те, що скоро в Україні з’явиться новий голова Держкомінформу», вважає політолог.

Микола ТОМЕНКО не виключає, що також відбудеться зміна керівника Національної телекомпанії України, що, «врешті-решт, розв’яже проблему між парламентом і Вадимом ДОЛГАНОВИМ».
XS
SM
MD
LG