Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Кармазин про передвиборчі махінації в Одесі


Юрій Кармазин про передвиборчі махінації в Одесі

Одеса, 2 листопада 2001 - Голова Парламентського Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Юрій Кармазин відвідавши Одесу провів прес-конференцію. Він розповів про передвиборчі махінації, які нині готуються владниками чиновниками з метою досягнення бажаного для них результату виборів до Рад різних рівнів у 2002 році.

В Одесі Юрій Кармазин виступив ще і як Голова всеукраїнської “Партії захисників Вітчизни”. За його словами, керівництво згаданої партії має чимало зауважень до підписаного Президентом України Закону України “Про вибори”. Їх не врахували, а тому Закон цей має значні недоліки.

Влада в регіонах користується цим.

Юрій Кармазин продовжив:

“Нажаль, мені відомо, що зараз в Одесі виборчі округи змінені у своїх попередніх кордонах. Це робиться з ініціативи обласної Ради та облдержадміністрації, хоча це є повноваження Центральної виборчої комісії. Але, всі побоюються і пропозицій не дають.

Зараз облдержадміністрація, я хочу щоби про це знали, провела соціологічне опитування з метою з”ясувати рейтинги депутатів. Там де рейтинг діючих опозиційних депутатів є небажаним для влади – прийнято рішення про територіальну зміну їхніх виборчих округів.

Таким чином, нині повністю розкроїли і мій виборчий округ. Робиться це все не прозоро, ніхто про це не повідомляв нікому. Не повідомляли про це у засобах масової інформації.

Партія Захисників Вітчизни має мережу своїх друзів і в органах влади, силових структурах - і тому ми маємо інформацію про те, що відбулося .

Більше того, в таємних документах, які зараз передані, на мій округ розписані бажані кандидатури від Партії регіонів \яку додав Руслан Боделан\ та від Народно Демократичної партії”.

Вже нині в Одесі на повну потужність задіяні засоби масової інформації, з метою недопущення перемоги небажаних кандидатів у депутати. Застосовуються навіть такі методи як погрози.

За словами Юрія Кармазина:

“Коли я побачив, що в Одесі поширюються газети накладом в 10 тисяч примірників зі спекулятивними назвами “Ветеран”, “Врємя Ч”, кольорові, які коштують сотні тисяч гривень і поширюються частіше безкоштовно – я хочу зрозуміти – за які це кошти? Може це за кошти вкрадені у мешканців Одеси?

Газети ці проводять політику нинішнього міського керівництва, окремих компаній та кримінальних авторитетів.

Я побачив, що вони вже далеко заходять.

Їм не подобається, що нам таки вдалося усунути керівника УМВС в Одеській області, невдалого керівника. Вдалося, усунути криміналітет від керівництва міліції в Одеській області.

До мене приїхала людина, яка не є для мене ворогом, і повідомила, що до неї телефонував Олександр Ангерт з Ізраїля і передавав погрози на мою адресу у зв”язку з моєю діяльністю. Я можу лише сказати, що Олександр Ангерт відомий у злочинному світі, як людина, яка засуджена за вбивство. Мабуть Він занепокоєний, що Інтерпол таки дотягнеться до нього, що займуться його діяльністю і українські правоохоронні органи.

Олександр Ангерт відомий і як колега Олександра Жукова, Президента холдингу “Синтез”, який нині звільнений під підписку про невиїзд за межи території Італії, є під постійним контролем поліції і братиме участь у судовому засіданні яке присвячене контрабанді зброї в обхід санкцій ООН до країн колишньої Югославії”.

На прес-конференції стало відомо про те, що Партія Захисників Вітчизни входить нині до Народно-патріотичного об”єднання “За Україну” і веде консультації щодо співпраці напередодні виборів з іншими політичними партіями та блоками.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG