Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма до негативів року, що минає, залічує «касетний скандал» і розпад більшості у парламенті


Президент України Леонід Кучма до негативів року, що минає, залічує «касетний скандал» і розпад більшості у парламенті

Л. Кучма наголосив, що економічні і моральні втрати від «касетного скандалу» для України величезні і він не знає, коли їх вдасться ліквідувати.

Як сказав сьогодні президент в інтерв’ю журналістам, «я би більш спокійно дивився на це», якщо б «касетний скандал» стосувався лише його, «однак били не тільки по президенту, але й по народу».

До негативів Л. Кучма зараховує і розпад більшості у парламенті, «яка давала можливість відбуватися позитивним змінам». На його думку, без «цього інструмента немає майбутнього», і «це має бути закріплено законом». Відповідальність за те, що відбувається в країні, мають нести усі гілки влади: і президент, і парламент, й уряд, а зараз «у нас усі роблять спроби валити все на президента».

За словами глави держави, рік, що минає, був найпозитивнішим з погляду економічного розвитку України, «хоча нам і не вдалося виконати бюджет з відомих причин».

А від наступного 2002 року президент України очікує політичної стабільності – яка, на його думку, неможлива без більшості в парламенті.
XS
SM
MD
LG