Доступність посилання

ТОП новини

Перегрупування сил навколо президента


Перегрупування сил навколо президента

Київ, 21 січня 2002 - Україна, як відомо, живе не лише політикою, а політика – не лише виборами. Що ж цікавого відбувається поза електоральним полем держави?

Найголовніше – це перегрупування політичних сил навколо президента України, - принаймні так вважає головний редактор журналу “Політична думка” Олександр Дергачов:

“Оце перегрупування сил навколо Президента, конкуренція за вплив на нього, на формування уряду...Тоді, як засоби масової інформації відволікають населення виборами, які надзвичайно мало що вирішують.

Ми бачимо дії силових структур, які абсолютно підпорядковані президенту, і які сьогодні порушують справи проти тих, хто, зокрема, забезпечував переобрання президента, квітневий референдум...

Волков, Бакай...Дуже несподівано змінилася ситуація пов’язана з Андрієм Деркачем. Вже напівпублічно обговорюється питання його комерційної діяльності. Це свідчить, що президент не проти того, щоб позбутися окремих, незручних фігур і консолідувати інших.

Абсолютна більшість наших політиків мають озиратися, чи немає у їхньому минулому таких фактів, які б завадили їхній публічній кар’єрі”.

Думку Олександра Дергачова практично підтримав ще напередодні нового року один з батьків-засновників партії “Демократичний союз”, народний депутат Олександр Волков:

«Я абсолютно впевнений, що президент ставиться до нашого блоку прихильно, але нам не зрозуміло, чому він це ставлення не може десь висловити серед людей. Адже ми все-таки виконали свій обов’язок: допомогли йому у президентських перегонах, зіграли там вирішальну роль. І чому він від нас відмовився – це є великою несподіванкою.»

Відкинути команду, яка допомогла тобі стати президентом – це нонсенс. На переправі коней не міняють. Якщо адміністрація вирішила поставити на другу команду – побачимо”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG