Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі проведено конференцію міської організації партії “Реформи і Порядок”


В Одесі проведено конференцію міської організації партії “Реформи і Порядок”

Одеса, 4 лютого, 2002 - В Одесі, у приміщенні Палацу студентів, проведено конференцію міської організації партії “Реформи і Порядок”. Її учасники обговорили ситуацію, яка склалася в Одесі напередодні виборів до парламенту та у місцеві органи влади.

Активісти міської організації партії “Реформи і Порядок” ухвалили відкритий лист до міського голови Одеси Руслана Боделана, де просять його не висувати свою кандидатуру на виборах мера Одеси у березні 2002 року.

У листі йдеться:

“Вся Одеса пам’ятає, як проходили вибори міського голови у березні 1998 року. Ви тоді програли виборцям, але перемогли у Кіровоградському обласному суді. При цьому Ви постійно повторювали, що, якщо Ваш головний опонент Едуард Гурвіц не буде балотуватись, то і Ви так само відмовитеся від боротьби за посаду мера. Однак на повторних виборах мера Одеси, коли Гурвіца за рішенням ,практично, зміненого складу міської виборчої комісії, не зареєстрували у якості кандидата, Ви забули про свої слова і знову боролися за посаду міського голови. Не маючи потужного суперника, за умови незначної виборчої активності одеситів, Ви все-таки стали міським головою.”

Автори листа зазначають, що міський голова не виконав свої обіцянки:

“Ви обіцяли дешевий хліб, але Він нині один з найдорожчих в Україні. Ви обіцяли зменшити плату за опалення до 50 копійок за квадратний метр, але вона неодноразово зростала. Ви обіцяли захистити вітчизняного товаровиробника, але крамниці і далі переповнені частенько неякісним закордонним товаром. Ви обіцяли відновити морегосподарський комплекс, але Чорноморське пароплавство визнане банкрутом. Ви обіцяли місту розгорнуту програму будівництва житла, але побудували набагато менше ніж це робили до Вас...”

За словами активістів партії “Реформи і Порядок”, неможливо крокувати до Європи з вантажем одеського обкому КПРС та застарілими методами керування муніципальним господарством. Необхідно надати одеситам можливість самостійно визначити, хто є гідним посади мера міста: без адмінресурсу, без фальсифікацій у дільничих комісіях, без телевізійної брехні та провокацій.

Тим часом, яскравим використанням адмінресурсу назвав голова регіональної організації партії “Реформи і порядок” Володимир Курінний звернення, підписане керівниками підприємств Одеси і області з проханням до Руслана Боделана знову боротися за посаду мера.

Члени міської організації ПРП вважають, що Руслан Боделан ще має можливість увійти до історії Одеси як керівник, який, нарешті, визнав, що влада не варта того, щоб за неї боротися будь-якою ціною, керівник, який за тривалий час роботи в регіоні дещо зробив і самостійно ухвалив рішення піти з посади мера.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG