Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Чорний: «Агонія режиму Кучми відбувається з порушенням законів та конституції»


Юрій Чорний: «Агонія режиму Кучми відбувається з порушенням законів та конституції»

Одеса, 25 лютого 2002 - Одеська обласна організація Української республіканської партії є нині серед позиційних не лише Президенту України Леоніду Кучмі, але і його представнику в Одесі – міському голові Руслану Боделану. Республіканці і нині переконані, що колишній перший комуніст області довів Одесу до повного занепаду.

Влада робить нині все можливе щоби позиція республіканців на майбутніх виборах не була відома більшості виборців.

Про це розмова з головою Одеської обласної організації Української республіканської партії Юрієм Чорним.

Ігор Столяров: Чи, на Вашу думку, виборча кампанія в Одесі проходить у рівних для всіх партій та блоків умовах?

Юрій Чорний: Українська республіканська партія від часу виникнення стояла на позиції відвертої опозиції діям антиукраїнської влади. Сьогодні УРП входить до виборчого Блоку Юлії Тимошенко, який разом з блоком Олександра Мороза є відверто опозиційними не камуфлюють свою опозиційність режиму Кучми і антинародній його політиці. Тому республіканці в Одесі відчувають до себе особливу увагу. Тиждень тому до мене, як до Голови Одеської обласної організації УРП, завітали, порушуючи існуючі процесуальні норми, представники Суворовського райвідділу міліції Одеси. А 21 лютого невідомий, представившись працівником міського управління протипожежної безпеки, дуже довго і наполегливо допитував де нині є офіс Української республіканської партії.

Вже з цього можна зробити висновок, всі каральні державні структури отримали вказівку гнобити опозицію. Інакше я не можу розцінити ту увагу до нас з боку правоохоронців та інших структур. Владні чиновники мають за завдання дестабілізувати ситуацію і перешкодити нормальній роботі виборчих штабів УРП, Блоку Юлії Тимошенко.

Агонія режиму Кучми відбувається з неприємним порушенням Закону “Про вибори” і Конституції України.

Ігор Столяров: Отож, про чесну виборчу кампію говорити не доводиться?

Юрій Чорний: Навіть спостережлива людина може побачити появу в Одесі багатьох рекламних матеріалів на користь переважно пропрезидентських сил і кандидатів. Мова йде про блок “За єдину Україну”.

Ми бачимо , що на всіх каналах телебачення в Одесі лише те що є на користь владі. Ви ніде не побачите агітації за Блок Юлії Тимошенко чи за блок Олександра Мороза.

Влада в Одесі виконує замовлення і замовчує опозицію антинародному режиму.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG