Доступність посилання

ТОП новини

Виповнилося 5 років від часу створення в Івано-Франківську обласної школи лідерів


Виповнилося 5 років від часу створення в Івано-Франківську обласної школи лідерів

Івано-Франківськ, 12 березня 2002 - Цей навчальний заклад, що діє при обласному центрі соціальних служб для молоді, був створений, щоб підготувати юнаків та дівчат до розвитку власного бізнесу в нелегких реаліях сьогодення.

Івано-Франківська обласна школа лідерів підготувала вже кілька випусків юнаків та дівчат. Переважно, це старшокласники шкіл обласного центру Прикарпаття. За підсумками 5-ти років роботи школи лідерів у обласному центрі соціальних служб було проведено зустріч з молодими бізнесменами.

Конференції, тренінги, ділові ігри – все це пропонує школа лідерів для молодих людей, які мріють про започаткування власного бізнесу.

За час свого існування соціологічні спостереження підтвердили, що понад 60% випускників школи беруть активну участь у громадському житті, є учасниками міських громадських організацій та осередків партій. Більше 16% з них – це лідери молодіжних організацій. Чимало випускників школи лідерів успішно започаткували власний бізнес.

Понад 80% з числа випускників погодились допомагати школі лідерів у проведенні тренінгів, рольових ігор, читанні лекцій. Викладачі закладу у виступах відзначали, що випускники під час навчання набувають головних якостей, необхідних у нинішніх нелегких реаліях. Вони прагнуть до активної самореалізації, самовдосконалення. У них розвинута цілеспрямованість, комунікабельність, розуміння шляхів досягнення поставленої мети.

Отже, обласна школа лідерів – авторитетний навчальний заклад. Щоразу більше старшокласників з різних шкіл Прикарпаття прагнуть потрапити до числа тих, хто проходить тут навчання. Юнаки та дівчата вважають школу лідерів вагомим етапом у формуванні свого майбутнього.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG