Доступність посилання

ТОП новини

Злочин проти адвоката Ганчева в Одесі


Злочин проти адвоката Ганчева в Одесі

Одеса, 21 березня 2002 - Неочікувані новини чекали члена обласної Колегії адвокатів Ігоря Ганчева, коли Він повернувся 20 березня додому. Адвокат є учасником процесу і порушено його право недоторканості, яке передбачено діючим Законодавством України.

Здійснено злочин проти приватної власності і недоторканості житла, відверто порушено права людини, що гарантовані Конституцією України та міжнародними пактами ратифікованими Україною.

На думку ще одного адвоката Алли Користовської, “Прокуратура повинна була б порушити карну справу за фактом незаконних дій посадових осіб. Правозахисники звернуться особисто до Міністра внутрішніх справ Юрія Смирнова з вимогою, на підставі постанови Кабміну № 160-95, провести службове розслідування”.

Адвокат Ігор Ганчев з’ясував у сусідів, що двоє невідомих людей, дуже схожих на працівників правоохоронних органів, зателефонували до сусідів і, не надавши жодних документів, запевнили їх, що вони повинні відкрити двері квартири адвоката. “Всі проблеми ми беремо на себе, Вам немає підстав для турбот” – заявили вони. Однак, сусіди все ж побоюючись неприємностей зачинили власну квартиру, а “невідомі” все таки відкрили квартиру зламавши замок. “Попрацювавши” у помешканні адвоката вони не взявши нічого великого вставили у двері нові замки і пішли геть...

Нині Ігор Ганчев не може потрапити у власну квартиру...

Він вважає, що проведена акція є черговою провокацією проти його підзахисного громадянина Польщі Олександра Орлова. Невідомі служби шукали документи.

Олександра Орлова оголошено персоною “нон грата” у грудні 2001 року, після того як Він повертався з Італії та Угорщини зустрівшись з західними журналістами та побувавши на процесі з питань незаконної контрабанди зброєю, де головним обвинуваченим є Олександр Жуков, Він же Президент “Синтез ойлу” та контролює Морський транспортний банк.

Так само не завершено розгляд карної справи, яка порушена проти Орлова ще два роки тому, коли йому у ресторані МакДональдс, на вулиці Дерибасівській, за його словами, працівники міліції підклали наркотики. За згаданою справою громадянину Польщі неодноразово пропонували амністію, Від якої Він відмовлявся заявивши, що готовий довести свою невинність.

З порушенням Конституції України та міжнародних документів Орлову не дозволено в’їзд в Україну...

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG