Доступність посилання

ТОП новини

Мирослава Гонгадзе: «Фільм BBC виправдав мої сподівання»


Мирослава Гонгадзе: «Фільм BBC виправдав мої сподівання»

Лондон, 25 березня 2002 – Фільм виправдав мої сподівання. Нарешті ми побачили професійну роботу журналістів, які взялися і зробили власне розслідування скандалу, пов’язаного з убивством Георгія. Як людина, що була в епіцентрі цих подій, я можу сказати, що фільм відобразив основні факти і висвітлював їх не тенденційно, а правдиво. Я рада, що глядачі побачили справжнє обличчя української прокуратури, президента, майора Мельниченка. І, зрештою, всіх дійових осіб цього процесу.

Мар’яна Драч

Мирославо, після прем’єри фільму, як я знаю, Ви зустрічалися з представниками української громади у Великобританії. Розкажіть, будь ласка, більше про цю зустріч.

Мирослава Гонгадзе

Я мала виступ в українській домівці тут, у Лондоні. Зібралося дуже багато людей, я була вражена справді, таким інтересом. Цікаво, що зібралося не тільки старше покоління української діаспори, а дуже багато молодих (і не молодих) українців, які з тих чи тих причин прибули до Лондона. Було багато цікавих запитань. Я дуже задоволена цією зустріччю, тому що побачила, що українці дуже цікавляться не тільки тим, що сталося зі мною і що сталося в цій справі. Вони цікавляться в принципі подіями в Україні, і що робити для того, щоб допомогти Україні розвиватися. Також я маю декілька зустрічей у Міністерстві закордонних справ Англії і з кількома політиками, які займаються людськими правами і міжнародною політикою особливо щодо України у Великій Британії.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG