Доступність посилання

ТОП новини

Таких виборів Одеса ще не бачила...


Таких виборів Одеса ще не бачила...

Одеса, 3 квітня 2002 - Станом на ранок 03 квітня ще не оголошено результати виборів у одномандатному виборчому окрузі № 135 міста Одеси. Група кандидатів у народні депутати вже третій день перебувають у приміщенні Малиновської районної державної адміністрації Одеси і вимагають скасували результати виборів у згаданому окрузі, враховуючи численні факти порушень Закону “Про вибори”, про що складено необхідні акти.

Кандидати у народні депутати України Сергій Кармазин, Руслан Радзиховський, представник кандидата у народні депутати України від блоку “Наша Україна” Анатолія Ворохаєва до другої години ночі 03 квітня вимагали від голови комісії округу №135 Павла Блонського ознайомити їх з протоколами результатів голосування, але одержували відмову.

Достатньо незрозумілою була і поведінка ще одного із кандидатів у народні депутати України від СДПУ \о\, нинішнього Голови Жовтневої райдержадміністрації Одеси Ігоря Рєзника. Він ображав не лише присутніх на засіданні представників преси, а серед них і кореспондента радіо “Свобода”, але і відверто погрожував своєму опоненту у боротьбі за мандат депутата Руслану Радзиховському перевірками на підприємстві “Айронімпекс Україна”, яке очолює останній.

“Завтра чекайте комісію з перевіркою. Від нас не відкупитесь. Вас розшматують...” – заявляв Рєзник на адресу Руслана Радзиховського.

Фоторепортеру Олегу Куцькому , який намагався зафіксувати факт вживання членами комісії алкогольних напоїв в кабінеті Малиновської рай адміністрації Одеси, члени комісії та прихильники Рєзника закрили руками об”єктив фотокамери і заважали виконувати свої професійні обов’язки.

Тим часом, комісія постійно змінювала місця проведення засідань. Її представники бігали з залу на другому поверсі, де зберігаються бюлетені, на перший поверх. Були спроби провести засідання окружної комісії “у закритому режимі”, таємно від преси і спостерігачів. Реалізації цих задумів перешкодив кандидат у народні депутати України Сергій Кармазин, який не дав зачинити двері кабінету комісії перед очима спостерігачів.

Пан Кармазин переконаний, що порушення Закону “Про вибори” стало правилом у діяльності окружної виборчої комісії одномандатного округу № 135 міста Одеси.

Сергій Кармазин підтримав намір міського штабу блоку “Наша Україна” вимагати проведення в Одесі повторних виборів. Він переконаний, що у місті таких виборів ще не було. Вони особливо відрізняються своєю безкарністю за бруд, який поширюється проти опозиції”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG