Доступність посилання

ТОП новини

Івано-Франківська мерія за допомогою фахівців Українсько-канадського бізнес-центру реалізує масштабний проект зі створення власного веб-сайту


Івано-Франківська мерія за допомогою фахівців Українсько-канадського бізнес-центру реалізує масштабний проект зі створення власного веб-сайту

Івано-Франківськ, 17 квітня 2002 – Івано-Франківська мерія за допомогою фахівців Українсько-канадського бізнес-центру реалізує масштабний проект зі створення власного веб-сайту. Відтепер кожен відвідувач інтернет-сторінки зможе не лише довідатися про історію, культуру обласного центру Прикарпаття, але й узяти активну участь в обговоренні будь-якої проблеми, яку розглядає місцева влада.

Уже починаючи з червня, кожен івано-франківець, який має доступ до інтернету, зможе взяти участь у голосуванні або ж висловити пропозиції щодо того чи іншого рішення міської ради. Це стало можливим завдяки створенню з допомогою спеціалістів Українсько-канадського бізнес-центру веб-сайту Івано-Франківської мерії. Окремі підрозділи в цьому масштабному проекті формують не лише професійні інженери, фахівці комп’ютерної справи та дизайнери, але й провідні економісти, працівники житлово-комунального господарства, енергетики, журналісти, мистецтвознавці, науковці.

Дотепер такий веб-сайт був надзвичайно скромним за обсягом інформації. Зараз же інтернет-сторінка Івано-Франківської мерії максимально повно представлятиме не лише історію, але й найактуальніші події, що відбуваються в місті. Кожен із гостей Івано-Франківська перед тим, як відвідати обласний центр Прикарпаття, зможе почерпнути всю необхідну інформацію, починаючи від того, де смачно поїсти, і завершуючи ознайомленням із найновішими публікаціями в місцевій пресі.

Івано-Франківська мерія надає особливого значення цьому проектові, оскільки так чи інакше Івано-Франківськ зараз формується як туристичний центр у передгір’ї Карпат.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG