Доступність посилання

ТОП новини

Києво-Святошинський суд Київської області закрив усі кримінальні справи, що були порушені щодо лідера партії “Батьківщина" Юлії Тимошенко та її чоловіка Олександра Тимошенка


Києво-Святошинський суд Київської області закрив усі кримінальні справи, що були порушені щодо лідера партії “Батьківщина" Юлії Тимошенко та її чоловіка Олександра Тимошенка

Про це сьогодні Тимошенки заявили на прес-конференції у Києві. За словами Юлії Тимошенко, суд також визнав дії Генеральної прокуратури незаконними.

Однак, заступник генерального прокурора України Микола Обиход каже, що Генеральна прокуратура продовжує розслідування карної справи, порушеної стосовно екс-віце-прем'єра Юлії Тимошенко.

За словами пана Обихода, рішення Києво-Святошинського місцевого суду, згідно з яким ця карна справа, а також кримінальна справа щодо чоловіка Юлії Тимошенко Олександра, визнані незаконними, оскаржені у Київському апеляційному суді. Про це пан Обіход заявив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Він так прокоментував заяву Тимошенко про рішення суду: "Тимошенко, як завжди, поспішає давати вигідні їй трактування певних подій навколо рішення Києво-Святошинського суду", - сказав він.

Обиход підтвердив, що 30 квітня Києво-Святошинський місцевий суд Київської області ухвалив рішення, яке озвучила екс-віце-прем'єр сьогодні на прес-конференції. Він назвав це рішення "спробою втрутитися у хід розслідування карної справи, яка порушена стосовно Тимошенко".

Замгенпрокурора заявив, що дане рішення не набрало законної чинності, і не має "ніякого значення на сьогоднішній день для подальшого розслідування карної справи стосовно Тимошенко та інших". "Це означає, що карні справи стосовно Тимошенко не закриті, і їх розслідування продовжується", - наголосив він.
XS
SM
MD
LG