Доступність посилання

ТОП новини

Теракти в США – змова ’’мирового правительства’’


Теракти в США – змова ’’мирового правительства’’

Прага, 11 вересня 202 - Протягом існування СРСР там свого часу було заборонено генетику, не визнано наукою політологію, офіційно не дозволено займатися геополітикою тощо. Натомість, після краху комуністичного тоталітаризму на пострадянському просторі на поверхню виплив, серед іншого легіон всіляких ’’народних цилітелів’’, екстрасенсів, засновано безліч так званих ’’академій’’ з їхніми академіками, а дехто всерйоз почав займатися так званою конспірологієї, до якої у західному світі ставляться так, як до астрології. У зв’язку з трагічними подіями в США торік у вересні московська комуністична газета ’’Правда’’ за допомогою доморощеного конспіролога оголосила, хто стоїть за терактами в Нью Йорку та Вашингтоні. Це ’’мировое правительство’’. Дозвольте, шановні слухачі, ознайомити вас із ’’здобутками’’ російської комуністичної конспірології.

Протягом року, що минув від жахливих терактів у США ніхто аргументовано не заперечив очевидне: злочинцями-самогубцями були ісламістські фанатики з терористичної організації Аль Каіда, якою керував, може й далі керує Усама бін Ладен. Але російська комуністична газета ’’Правда’’ вже дев’ять днів після терактів написала, що це справа рук не ісламських терористів, а ’’мирового правительства’’. Про це на сторінках газети розповіла якась Тетьяна Каряґіна, котра вважає себе економістом і...конспірологом, отже спеціалістом від змов всіляких темних і злих сил.

На перший погляд це смішно. Комуністична газета, яка сімдесят років згідно з ленінською ідеологією і на основі так званого ’’наукового світогляду’’ боролася проти всіх проявів марновірства, після краху комунізму хворіє на конспірологію.

Теракти в Сполучених Штатах, це ’’початок нового переділу світу’’, заявила конспіролог Каряґіна і далі цитати в оригіналі:

’’Соединенные Штаты – зто финансовий насос, с помощью которого узкая група частных лиц грабила весь остальной мир последние тридцять лет. Тепер, вероятно, те же самые частные лица решили, что пришла очередь самой Америке’’.

На запитання, яку мету переслідує ця група приватних осіб, російський конспіролог відповіла:

’’Группа частных лиц надправительственного уровня пришла к выводу, что наша планета перенаселена, а уровень потребления в найболее развитых странах так высок, что стал Земле не под силу. Поэтому принято решение привести чиленность населения в соответствие с биологическим и минералоресурсным потенциалом планеты. Население наиболее развитых стран, так называемый золотой миллиард, сократится до ста миллионов, а остальное население планеты – до одного миллиарда. Частные лица – называйте их, если хотите, мировым правительством – разполагают теневыми финансовыми активами в размере трехсот триллионов долларов. Зтого достаточно, чтобы триста раз уронить американскую валюту’’

Отже, група приватних осіб – ’’мировое правительство’’, щоправда, невідомо, де його осідок, які володіють неймовірним капіталом, на жаль, також невідомо в яких банках –американських чи, може російських, чи північно-корейських хоче винищити на планеті мільярди населення.

Читаєш таке і думаєш: а чому б то в Голівуді або принаймні на Мосфільмі не зняти кінострічку за таким сценарієм? Це був би аншлаг! На запитання журналіста ’’Правди’, яку релігію сповідує ’’мировое правительство’’ комуністичний конспіролог відповідає:

’’На языке православя зто называется сектанством. Они сатанисты. Их политические воззрения всходят к Мальтусу. Зтот итальянский философ считал, что периодические ’’зачистки’’ населения планеты с помощью войн – дело благое и единственно верное’’.

У зв’язку з цими сатаністами, російський комуністичний конспіролог Каряґіна зі сторінок газети ’’Правда’’ звертається до патріарха Алексія Другого, щоб він вплинув на президента Путіна стосовно випрацювання в Росії відповідної стратегії, інакше ’’мировое правительство’’ може повністю підім’яти Росію і це буде кінець православ’ю, пророкує російський конспіролог.

Такий сценарій майбутнього планети і людства може народитися лише в головах тих, які свого часу щиро прийняли комуністичну доктрину про перманентну загрозу радянському соціалізму. Зокрема Сталін був мастаком цього залякування. Спочатку це були троцькісти, потім британські й американські спецслужби, єврейські лікарі й імперіалісти всіх мастей. Ці перманентні удари по свідомості радянського громадянина, ізольованого від зовнішнього світу виплекали перманентний стрес страху. Дехто від цього не звільнився й досі. Дехто це компенсує радикальним поворотом від так званого ’’наукового світогляду’’ до екстрасенсів і всіляких народних цілителів-шарлатанів, за допомогою астрології, хіромантії чи конспірології. Останню рекламує навіть комуністична газета ’’Правда’’, закликаючи в союзники Російську православну церкву.

Фантазії комуністичного конспіролога на сторінках газети свідчать, що комуністи не звільнилися від нав’язливої маніхейської ідеї, яка пояснює хід історії змовою темних злих сил, /мировое правительство/, котре швидше чи пізніше знищить мільярди людей і запровадить свою диктатуру на нашій планеті.

Виникає враження, що основним джерелом для цих апокаліптичних сценаріїв майбутнього в головах російських ’’конспірологів’’ є горесзвісна фальшивка, яка далі втішається популярністю, зокрема на пострадянському просторі: так звані ’’Протоколи Сіонських мудерців’’.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG