Доступність посилання

ТОП новини

Нові комбінації планів Володимира Кличка?


Нові комбінації планів Володимира Кличка?

Прага, 23 вересня 2002 – Минулої п’ятниці на відомому спортивному інтернет-сайті «Файтньюзком» з’явився виклад інтерв’ю з відомим американським боксером, претендентом на титул чемпіона світу з версії WBO Джамілем Міклайном. Нагадаю, що у цій версії чемпіон – Володимир Кличко. З цього інтерв’ю виглядає, що очікуваного поєдинку Міклайна з Кличком-молодшим може й не відбутися.

Лабіринти й хитромудрі комбінації за кулісами професійного боксу загальновідомі. І якщо впливові спортивні видання вже другий місяць «підігрівають» можливий бій між кимось з братів Кличків і Леноксом Льюїсом, а вірогідніше, що головна ставка у таборі Кличків робиться на Володимира, – то цей бій не за горами. І якщо британський суперчемпіон відмовився від захисту одного з трьох своїх титулів з версії IBF, котрий мав статися в бою з Крісом Бірдом 7 грудня цього року, то це означає, що у Льюїса інші плани і більші апетити на гонорари. Адже ж він і сам сказав нещодавно, що збирається лише за велику ціну завершити свою професійну кар’єру в ринґу.

Тому «викаблучування» Міклайна з приводу того, що його нібито не влаштовує гонорар у сумі мільйон сто тисяч доларів за бій із Володимиром Кличком, і його нападки на HBO чи "Showtime" – лише гра на публіку, і не більше. Виглядає так, що HBO вже не цікавить бій Міклайн – Кличко, а ведеться підготовка до набагато серйознішого проекту.

Недарма просочилася інформація, на тому ж Fightnews.com, що йдеться про гонорари в сумі 50 мільйонів доларів – маються на увазі винагороди лише для Льюїса. А головними дійовими особами у протистоянні з Льюїсом, судячи з усього, будуть брати Клички.

На інтернет-сайті братів Кличків минулої неділі, 22 вересня, з’явився і виклад згаданого інтерв’ю Джаміля Міклайна, і оперативна та дуже чітка, по-боксерському, реакція Володимира Кличка. За його словами, йому «нічого сказати Міклайнові». Чи не красномовно? А на можливість проведення бою Міклайна з Руїзом чи Роєм Джонзом Володимир коротко проіронізував: «Не треба перетворювати ринґ на арену для циркового шоу».

Так що Володимира Кличка і його менеджерів мало хвилює перспектива, чи не перспектива, бою з Міклайном. А про що серйозніше йдеться – ми дізнаємося найближчими тижнями.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG