Доступність посилання

ТОП новини

ЗНОВУ ПРО ЕКСТРЕМУ


ЗНОВУ ПРО ЕКСТРЕМУ

Київ, 11 жовтня 2002 - Щоб світ не запліснявів, в ньому існують гарячі голови. Аби ці пасіонарні типчики не порушували життєвий баланс, існують тюрми. В Росії, наприклад, чисельність тюремного населення, як запевняє “Вокругінфо”, складає два мільйони осіб – такий собі Каторжанський національний округ. Отже, “тюрма в Росії – більше, ніж тюрма”. А як в Україні? Про кількість “зека” не скажу, а от те, що на вітчизняних “кічах” несолодко – так це факт. Більше того, як стверджує “Кореспондент. Нет”, Рада Європи обвинуватила Україну у застосуванні катувань до ув'язнених. Так що майте на увазі: “прихватизувавши” газову трубу чи танкерний флот, ви стаєте депутатом, поцупивши ж мішок дерті, опиняєтесь за ґратами, де знайомитесь з електрошоком, підвішуванням за ноги й символом вітчизняної петенціарної системи – кийком. “Під молотки, козлів усіх, мля буду!” – як співав покійний бард М.Круг. Допоки не застрелили.

Усі ходимо під Богом. Не хотілося б лишень мати справу з богами самопальними, на кшталт вашінгтонського снайпера-маніяка. Як повідомляє “Кореспондент.Нет”, на його рахунку вже шість жертв. На місці останнього злочину він залишив одну з ворожильних карт Таро і записку: “Я – це Бог!” Такий ось містичний символіст, котрий поки що залишається невловним.

Узагалі, куди не кинь – суцільні символи. Наприклад, “пояс смертника”, що став чи не основним аргументом у близькосхідному конфлікті. Неподалік від Тель-Авіва, біля заводу “Кока-Кола” знову підірвав себе палестинський боївкар-самогубця. Шістнадцять осіб госпіталізовані, одна жінка померла в шпиталі, - повідомляє “Утро.Ру”.

Наостанок – про веселе. Українські податківці звинуватили одеського підприємця, котрий приховав від держави 26 тисяч доларів своїх прибутків. Підприємець стверджує, що не сплатив податки через склероз. Податківці, звісно, не ймуть віри. А дарма, враховуючи, що бізнесмену – 93 роки! Цікаво, чи це не його чесні очі бачив у Бутирській тюрмі Кіса Вороб’янінов? Та й шрам від бритви мусить бути на шиї в Остапа Ібрагімовича...

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG