Доступність посилання

ТОП новини

Голова європейської дипломатії Хав'єр Солана відкрив у Варшаві Дипломатичну Академію Міністерства Закордонних Справ Польщі


Голова європейської дипломатії Хав'єр Солана відкрив у Варшаві Дипломатичну Академію Міністерства Закордонних Справ Польщі

Варшава, 16 жовтня 2002 - Я впевнений, - сказав Солана, - що Польща зробить значний внесок у процеси інтеграції. Польський досвід та можливості будуть служити допомогою при налагодженні мостів між Євросоюзом та Сходом, наголосив Хав'єр Солана.

Президент Польщі Алєксандр Кваснєвський побажав першим слухачам Академії успішних ділових кар'єр. Польський лідер також жартував, що якщо комусь із сьогоднішніх слухачів Академії вдасться стрімко піти вгору на службовому шляху протягом найближчих трьох років його президентства, то він із великим задоволенням підпише номінацію молодого посла Республіки Польща.

У новоствореній Академії протягом півтора року будуть вчитись 30 молодих дипломатів. Частина навчання буде проходити на практиці в дипломатичних корпусах Польщі в країні та поза її межами.

В перших роках існування в Академії будуть навчатись виключно польські дипломати, а у майбутньому таку можливість матимуть також молоді дипломати з інших країн світу.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG