Доступність посилання

ТОП новини

Атмосфера паніки не спадає у американській столиці - нове про вашингтонського снайпера


Атмосфера паніки не спадає у американській столиці - нове про вашингтонського снайпера

Вашингтон, 22 жовтня 2002

Людмила Ваннек

Сьогодні зранку з`ясувалось, що вашингтонський снайпер на волі. Він поранив свою 13-ту жертву. Атмосфера паніки не спадає у американській столиці. Мирославо, тільки вчора, після затримання двох осіб ми висловлювали сподівання, що, нарешті, вбивства припинились й ось новий напад. Що сталося сьогодні?

Мирослава Гонгадзе

Це, справді, жахлива історія. Зранку був поранений сорокалітній чоловік – водій автобуса. Він чекав пасажирів, коли снайпер улучив у нього. Годину тому, під час прес-конференції, оголосили, що він помер. Найстрашніше, що снайпер використовує кулі, які залишаються у тілі і розривають внутрішні органи людини. Тобто поранені жертви дуже мучаться. На даний момент таких людей є троє, серед яких тринадцятилітній хлопчик. Учора рідні поховали жінку, що була вбита біля великої крамниці Хом Діпо тиждень тому. Вона була аналітиком ФБР.

Людмила Ваннек

Що сталося з тими, котрих затримали вчора? Чи поліції вдалося з’ясувати, хто ці люди?

Мирослава Гонгадзе

Поліція Річмонда зняла з них звинувачення. Ці двоє виявились не причетними до вбивств. Єдине, що вдалось їм інкримінувати – це порушення еміграційного законодавства. Швидше за все вони обоє будуть вислані з країни.

Людмила Ваннек

Чи вдалося взагалі натрапити на якісь бодай сліди справжнього вбивці?

Мирослава Гонгадзе

Перш за все, вбивця все ж таки вийшов на контакт із поліцією, він подзвонив по телефону, який залишив на місці попереднього злочину. Але голос був дуже спотворений. Те, що вдалося розібрати поліції, це, що вбивця вимагає викупу. СNN веде постійні прямі ефіри з місця події. Виступаючи на брифінгу перед журналістами шериф графства Мангомері, який керує розслідуванням, виглядав дуже стурбованим. Він знову звернувся через засоби масової інформації до злочинця з проханням потелефонувати ще раз для того, щоб поліція могла чітко зрозуміти вимоги. Поки абсолютно не зрозуміло скільки грошей вимагає злочинець, і скільки цей жах ще буде тривати.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG