Доступність посилання

ТОП новини

За словами Януковича, підписавши угоду, Кабмін і парламентська більшість взяли на себе відповідальність за подальший розвиток держави


За словами Януковича, підписавши угоду, Кабмін і парламентська більшість взяли на себе відповідальність за подальший розвиток держави

Політична угоду між Кабінетом міністрів і Верховною Радою про співпрацю та солідарну відповідальність, яку підписали в суботу у Києві, є «безумовно визначною подією» для всього періоду новітньої історії України, - заявив прем’єр-міністр України Віктор Янукович у Маріїнському палаці після підписання угоди.

Прем’єр зазначив, що в державі вперше юридично закріплено основи взаєморозуміння між вищими органами виконавчої та законодавчої влади, і поштовхом для цього став проголошений в Україні курс на здійснення політичної реформи. А першим кроком до неї було створення постійно діючої більшості у парламенті, логічним же продовженням - формування коаліційного уряду.

За словами Януковича, підписавши угоду, Кабмін і парламентська більшість взяли на себе відповідальність за подальший розвиток держави. Янукович назвав першочерговим їхнім обов’язком ухвалення державного бюджету України на 2003 рік, а також розробку і схвалення програми дій уряду та ухвалення законів, спрямованих на подолання кризових явищ і поліпшення соціально-економічної ситуації в Україні.
XS
SM
MD
LG