Доступність посилання

ТОП новини

Різдво Христове відзначили римо-католики в Одесі


Різдво Христове відзначили римо-католики в Одесі

Одеса, 25 грудня 2002 - Під час вечірньої святкової меси у костьолі Успіня Пресвятої Богородиці римо-католики були не одні. Їх прийшли привітати керуючий справами Одесько –Балтської єпархії Української Православної Церкви Київський Патріархат, владика Паїсій, духівництво УГКЦ з Одеси та міста Південного, пастори різних християнських організацій та місій.

Святочну месу відправив Його Екселенція, владика Броніслав Вернадський.

У стінах Костелу, що далі відроджується після багатьох років нищення атеїстичним режимом, лунали традиційні українські різдв”яні колядки.

Настрій у всіх присутніх був справді піднесений.

Звертаючись до слухачів Радіо “Свобода”, що нині святкують Різдво Христове, Його Екселенція Броніслав Вернадський сказав:

“Насамперед хочу привітати з Різдвом Христовим всіх слухачів Радіо “Свобода” і побажати здоров’я, щоби проповідували теж Слово Боже своїми передачами.

Нехай Ваш голос доходить до кожної людини і нехай Радіо “Свобода” несе справедливість, єдність, мир та любов між людьми...”

Різдвяну екуменічну Службу Божу 24 грудня, у дзвіниці Арх. Михаїла, відправили священики Римо-католицької церкви та Української Православної Церкви Київський Патріархат. Службу Божу присвятили святу Різдва Христового. Тут молилися за моряків і всіх працівників моря.

Серед присутніх у дзвіниці був і Президент Чорноморського Християнського Центру “Місія для мореплавців” Олександр Сорокін.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG